Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Den kærlige – rosenkvarts (guld)

Den kærlige – rosenkvarts (guld)

449.00 kr.

Specifikationer

Den kærlige

Rosenkvarts er den ultimative kærlighedskrystal. Den bringer med sig en følelse af, at man er elsket og uundværlig. Er dit barn glad for kram og kys, og har han eller hun en stor empati for dem omkring sig? Så deler han eller hun egenskaber med den smukke rosa kvarts. Man mærker hurtigt varmen, glæden og mildheden ved krystallen, som også udsender disse smukke energier. Mærker du derfor, at dit barn eller du selv trænger til at mærke, at du er elsket og forbundet, så kan du også bære rosenkvarts, der minder dig om netop dette.

  • Varme, kærlighed og empati
  • Afslapning, tålmodighed og mildhed
  • Forbundethed til din familie og dem omkring dig
  • Venlighed og empati 
  • Stjernetegn: Tyr og vægt

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden. 

Yderligere informationer

Vedhænget er sat på en forgyldt sterling sølv anker kæde,  Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 45 cm vil være til en voksen/teenager og hvis du vælger 37,5 passer den bedst til en baby eller barn.

 

Se desuden også de krystal halskæder jeg laver, hvis du ønsker at bære lidt af krystallernes energi med dig

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm