Hjem » Shop » Halskæder » SAGA halskæder » Musling halskæde i citrin

Musling halskæde i citrin

495.00 kr.

Specifikationer

Smuk citrin musling halskæde er skabt i hånden. Citrin er en sjælden krystal og kommer med mange fantastiske egenskaber. Den er brugt i tusinder af år som lykkecharms, blandt andet i det gamle Ægypten, i oldtidens Grækenland og i Romerriget. Man skar små amuletter ud og brugte citrinen som en talisman, der skulle bringe velstand.

Den dag i dag, står citrinen stadigvæk for at støtte dig i dine drømme om overflod i det du ønsker - om det er materialistiske eller de mere spirituelle fokusområder du gerne vil invitere ind i dit liv.

Citrinen støtter dig i at højne din intuition og bringer energi ind i dit liv. Den løfter humøret, giver entusiasme og styrker dit selvværd. Kort sagt, er citrin altså en virkelig power krystal.

  • Glæde, entusiame og kreativitet
  • Success, overflod og velstand
  • Højner selvværd og selvtillid
  • Varme, styrke og stabilitet
  • Chakra: sakral chakra, solar plexus og krone chakra
  • Stjernetegn: Vædder, tvilling, løve og vægt
  • Planet: Jupiter
  • Element: Luft

Muslingen er slebet i hånden og da pink opalen er et naturmateriale, kan der være små uensheder, der er med til at gøre den til helt sin egen.

Yderligere produkt info

Citrin muslinge vedhænget er sat på en anker kæde, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.

Halskæden måler cirka 46 cm, men kan justeres til cirka 38 cm. Muslinge vedhænget er cirka 1 cm og er skåret og poleret i hånden.

 

Se også de krystaller jeg forhandler ved klikke på dette link

Yderligere information

Kæde

Guld, Sølv