Hjem » Shop » Ametyst » Begynder krystalsæt – børne krystalsæt

Begynder krystalsæt – børne krystalsæt

135.00 kr.

På lager

Specifikationer

Begynder krystalsæt eller børne krystal er et sæt med fire smukke krystaller, der er et must have i enhver krystalsamling. Jeg har samlet krystallerne med ønsket om, at du her får 4 smukke krystaller i høj kvalitet og som er nemme at starte ud med. Krystallerne er også en god gave at give til børn, da alle energierne er milde og umiddelbare..

Krystallerne er alle kendt for at være krystaller, der nemt kan programmeres med en intention og hvis energier er umiddelbare og fine sammen eller hver for sig. Sammen er de en virkelig fantastisk energi pakke som du kan bruge i din rejse mod at bringe mere positiv energi ind i dit liv.

Begynder krystalsæt består af følgende fire krystaller:

Bjergkrystal: Master healer, renser, energi og lys. Skaber balance og harmoni. Støtter dig i at finde dit fokus

Ametyst: Minimerer stress, beroligende energier, minimerer tankestrøm, god mod mareridt/myldertanker

Rosenkvarts: Universielle kærlighedskrystal - en rigtig hjerteåbner, støtter med empati til dig selv og andre. Varme, glæde og kærlig energi

Røgkvarts: Jordforbindelse, manifestation, minimerer frygt og hjælper dig til at se den styrke du besidder

Yderligere informationer om krystalsættet

Sammen med de fire smukke krystaller følger der også et kort med beskrivelser og et forslag til et ritual, som du kan bruge sammen med krystallerne for at få det fulde udbytte af krystallernes fine energi. Krystallerne kommer i en økologisk stofpose til en værdi af 25 kroner.

Se også de krystal smykker jeg skaber ved at klikke på dette link