Hjem » Shop » Halskæder » Unity – grøn jade og akvamarin

Unity – grøn jade og akvamarin

495.00 kr.565.00 kr.

Specifikationer

Unity - grøn jade og akvamarin

De to krystaller, akvamarin og grøn jade har mange lignende energier og er derfor gode sammen. De to smukke krystaller er sat sammen med det hovedsagelige formål at bringe ro og en følelse af en indre harmoni. Da jeg sammensatte de to krystaller, var det med et billede, at jeg ønskede at give dig en af de der gode venner, hvor man føler man er kommet hjem når man ser dem. Man føler sig set, lyttet til og at man er nok lige præcis som den man er.

Grøn jade

Grøn jade har været brugt til smykker i århundreder i Kina. Den står for venskab, held og fred. Hvis du bærer grøn jade, kan du finde støtte i dens beskyttende energi, der bringer harmoni og balance. Grøn jade er altså god til dig, der ønsker at bruge manifestation aktivt i dit liv fordi den både giver dig fred og ro i sindet og tiltrækker held og lykke. Når man bærer grøn jade, kan man opleve, at man kommer til at se verden som et mere rart sted at være. Dens rolige og milde energier er årsagen til at mange bruger grøn jade til at meditere med og som en ekstra hånd, når verden kører for hurtigt afsted.

  • Chakra: Hjerte chakra
  • Stjernetegn: Jomfru
  • Element: Jord

Akvamarin

Akvamarin er også en rigtig god krystal til ro, balance og fred. Den bringer mod til den der bærer den samtidig med, at den øger tolerancen overfor mennesker omkring sig. Akvamarin er særlig god til sensitive mennesker idet den beroliger og minimerer frygt. Lider du af stress, er akvamarin god til at hjælpe dig med at finde ro og har du et vigtigt møde, en jobsamtale eller lignende, hvor du skal præstere mundtligt, hjælper akvamarin dig med at tale klart.

  • Chakras – Hals chakra
  • Stjernetegn – Vædder, tvilling, skorpion, vandbærer, fisk
  • Element – Vand

Intentioner

Du kan vælge at sætte en intention i  din halskæde og her er 3 eksempler som du kan bruge, hvis du har lyst:

  • Jeg manifesterer nemt mine inderste ønsker
  • Jeg finder en indre ro når verden kører i højt tempo
  • Jeg er mildhed, balance og ro

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.
Unity - grøn jade og akvamarin - grøn jade i 6 mm og akvamarin i 8 mm sammen med en forgyldt sølv/sølv perle på 4 mm.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel