Hjem » Shop » Uncategorized » Strength armbånd og halskæde – blå

Strength armbånd og halskæde – blå

375.00 kr.

Smuk rød snor armbånd og halskæde med de fineste krystaller og små vedhæng knyttet på snoren.

På lager

Specifikationer

Dette smykker kan både bruges som et armbånd og en halskæde. Jeg har valgt at kalde den "strength" for styrke, da jeg er inspireret af silken den er bundet i. Silken er utrolig stærk og smuk. Den blå snor samler de små vedhæng og vil være forskellige hver gang jeg knytter dem - på den måde er alle de blå snore halskæder og armbånd forskellige i deres udseende. Jeg knytter dem alle med intentionen "styrke"

Af krystaller jeg bruger på den blå silkesnor er blandt andet "amazonit" for optimisme, "citrin" for overflod og "tyrkis" for indsigt - men det vil variere og der kan også være forgyldte elementer på halskæden.

Smykket er desuden inspireret af det smukke røde snor armbånd som man ser på mange kendte og ukendte mennesker. Armbåndet er for mig en støtte til at sætte manifestioner. Mens man sætter det om håndleddet sætter man sin manifestation og herefter bærer man den med sig som en daglig påmindelse om sit største ønske.

Halskæde og armbånd

Smykket kan justeres i længden og kan derved bruges som både halskæde og armbånd. Den måler cirka 50 cm i længden og er skabt i blå silke med små krystaller, glasperler og vedhæng til.

 

Se andre røde smykker lige her