Hjem » Shop » Krystaller » Sensing krystalsæt

Sensing krystalsæt

120.00 kr.

På lager

Specifikationer

Sensing krystalsæt er et sæt med fire smukke krystaller, til at støtte dig, der har svært ved at mærke dig selv og dine sanser. Måske overtænker du hvad andre mener om dig eller måske er du ved at dykke dybere ned i din krop og hvad dine behov her er. Min intention med sensing krystalsæt, er at du ved hjælp af dine sanser mærker dig selv endnu mere og i kraft af dette får en bedre kontakt til den du er og hvad du har behov for.

Sensing krystalsæt består af følgende fire krystaller:

Solsten: Maskulin energi, der bringer kraft og liv. Sensualitet, seksualitet og vitalitet. Støtter dig i at se dit værd.

Karneol:Påskønnelse af naturen, mod, harmoni, vitalitet og støtter i, at du træffer positive beslutninger for dig

Hæmatit kvarts: Bringer støtte i at opnå jordforbindelse og dermed tydeligere mærke dig selv og din krop. Minimerer negative energier og myldertanker

Obsidian: Beskytter mod negative energier. Minimerer stress og myldertanker. Give slip på uhensigtsmæssige tanker og frygt. Healing af lidelser - både krop og sind

Yderligere informationer om krystalsættet

Sammen med de fire smukke krystaller følger der også et kort med beskrivelser og et forslag til et ritual, som du kan bruge sammen med krystallerne for at få det fulde udbytte af krystallernes fine energi. Krystallerne kommer i en økologisk stofpose til en værdi af 25 kroner.

Se også de krystal halskæder jeg skaber ved at følge dette link