Hjem » Shop » Halskæder » Mantra » Rosenkvarts mantra – Sa Ta Na Ma
Tilbud
Tilbud

Rosenkvarts mantra – Sa Ta Na Ma

700.00 kr.780.00 kr.

Specifikationer

Rosenkvarts mantra halskæde med den smukkeste facetterede sten, der er designet til at bringe regnbuer ind i dit liv.

Kundalini Yoga

Designet er inspireret af Kundalini yogaen - en gren af yogaen, som har eksisteret fra 1000-500 år før vor tidsregning. Filosofien bag Kundalini yoga er, at vække sit højere selv, og at vi alle er født med en guddommelig energi, der starter fra bunden af rygsøjlen. Kundalini betyder på sanskrit "Snoet Slange" og det er op til os - med hjælp fra Kundalinien - at vikle denne slange ud og dermed vække vores højere selv. Det drageformede vedhæng er inspireret af den energi, der starter i sakralen og bevæger sig opad de syv chakraer.

En del af Kundalini yogaen består af en række mantraer, der støtter op om den guddommelige energi. Jeg har specifikt udvalgt mantraerne så de passer sammen med krystallens energi, så de støtter op om din energi på bedste vis.

Sa Ta Na Ma

Et kraftfuldt mantra, der minimerer negative følelser, forbedrer din koncentration, støtter dig i at mærke dig selv og bringer en indre fred. Hjælper beviseligt mod stress! Det bringer vejledning til dig der føler dig fortabt og støtter dig i at finde ind til din intuition. Den bringer en indre ro og øger forbindelsen til det spirituelle.

Sa Ta Na Ma: ”Fødsel, liv, død, genfødsel”

Du kan lytte til mantraet her  og læse mere om det smukke mantra her

Rosenkvarts er en af de mest kendte krystaller. Den har en fin og meget feminin energi, der bringer kærlige vibrationer med sig. Det er en hjerteåbner, der støtter dig i at se med empatiske øjne på den du er og huske dig selv på hvor elsket du er. Som med mantraet, bringer den en fredfyldt og rolig energi, der er god mod stress og ved sorg.

Yderligere informationer

Rosenkvarts mantra vedhænget er sat på en kæde i sterling sølv, der er genbrugs og fair trade. Ønsker du den forgyldt, er den forgyldt i det man kalder guld vermelin, som er en rigtig holdbar forgyldning. Krystallen er skåret og poleret i hånden, hvilket bringer den charme og giver den liv. Herefter er den sat i en holder (der også er lavet i hånden) af forgyldt sølv, der er sat på en kæde. Til smykket følger der et lille kort hvor du kan læse mere om krystallen og mantraet.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Længde

50 cm, 65 cm