Rosa kvarts armbånd – kærlighed, beskyttelse og harmoni

275.00 DKK

Ryd

Husk at krystallerne arbejder sammen med dig – du gør arbejdet og krystallerne understøtter dig i din proces

Intentioner

Jeg har formuleret en række intentioner til rosa kvarts hamsa armbånd, som du kan finde inspiration i.

  • Jeg er elsket for den jeg er
  • Jeg kan se min stress og angst udefra og jeg kan finde ro i den orkan det er
  • Jeg åbner mit hjerte op for ny kærlighed

Yderligere produkt info

Armbåndende er lavet med en stærk elastik, så du nemmere kan få armbåndet på og af. Jeg bruger kun forgyldt sølv og sterling sølv – så du undgår grønne mærker på huden og potentielle allergier, som man ellers kan opleve det med fx messing.
Når du bærer dine forgyldte smykker, skal du alligevel vide, at forgyldningen vil falme og blive mere og mere sølv. Du kan dog forlænge forgyldningen ved at undgå at bære armbåndet når du er i bad, dyrker sport eller sover. Du kan vælge mellem armbånd i omkredsen, 15cm, 16,5 cm og 18 cm, men skriv gerne, hvis du ønsker et specielt mål.

Du kan finde flere krystalsmykker her på shoppen. Bl.a. GAIA kæderne, der er enkle og smukke krystalkæder

Vægt 150 g
Omkreds

15 cm, 16,5 cm, 18 cm

Sølv/guld

Forgyldt sølv, sølv

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen