Hjem » Shop » Halskæder » RAW halskæder » Røgkvarts og citrin » Røgkvarts og citrin krystal halskæde (M)

Røgkvarts og citrin krystal halskæde (M)

800.00 kr.875.00 kr.

Specifikationer

Denne smukke krystal spids er en citrin med inklusioner af røgkvarts. Det er en sjælden krystal, som viser processen fra først at være en smuk røgkvarts som langsomt forvandler sig til den fine citrin. Forvandlingen sker over flere 100.000 af år og skyldes tryk og opvarmning fra jorden og de omgivelser krystallen er i.

De smukke røgkvarts og citrin krystal spidser har en kombination af begge typer krystallers egenskaber. Citrin er en krystal, hvis egenskaber opløfter og støtter bæreren i at finde glæde, kreativitet og overflod. Den kaldes også "den handlendes krystal" idet den er god at bære hvis du skal have en handel i hus eller ønsker at invitere mere lykke og held ind i dit liv. Røgkvartsen kommer med en mere jordbunden energi, der får dig til at mærke efter i din krop og være mere tilstede frem for at være oppe i hovedet. Den er en rigtig god krystal til at lave manifestationer med. I kombinationen er de altså et "match made in heaven" fordi den får dig til at mærke efter i hvordan du har det og hvor du skal hen for at finde lykke, glæde og velstand.

  • Glæde, lykke og held
  • Velstand og overflod
  • Organisering og manifestation
  • Jordforbindelse
  • Chakra: Citrin: sakral chakra, solar plexus og krone chakra. Røgkvarts:  Rodchakra, solar plexus chakra
  • Stjernetegn: Citrin:  Vædder, tvilling, løve og vægt. Røgkvarts: Skorpion, skytte, stenbukken

Intentioner

Jeg har lavet 3 intentioner som du frit kan benytte, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din halskæde med røgkvarts og citrin krystal halskæde (M)

  • Jeg er undersøgende omkring, hvad der gør mig glad og sørger for at få mere af det ind i mit liv
  • Penge kommer nemt til mig
  • Jeg mærker tydeligt mine behov og sørger for at handle på dem

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Krystallen røgkvarts og citrin krystal halskæde (M) er naturlig og ikke skabt på et laboratorium – derfor vil du også kunne se ujævnheder som er naturlige for krystaller og sten. Det er netop med til at gøre dem unikke.

Røgkvarts og citrin krystal måler cirka 25 * 10 mm

Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel