Palo Santo – lille

79.00 DKK

På lager

Specifikationer

Bæredygtig Palo Santo

Palo Santo, lille med fine små brændemærkede måner i bæredygtig træ.

I tusinder af år, har man brugt det hellige træ, Palo Santo til renselse, medicinske formål og endda smertelindring. Mange mennesker synes, at duften af palo santo er afslappende og bruger det derfor som afstressende middel. Det anvendes især til at fjerne negative energier som naturligt kommer, hvis man fx har haft et skænderi, sidder i et indelukket rum hele dagen eller bare kan mærke, at der er brug for at trykke på reset knappen. Mange bruger også palo santo i yoga og meditations-praksis til at øge fokus samtidig med, at det giver en afstressende og rolig fornemmelse. Det er super godt til når du ønsker at sætte intentioner eller ved ny- eller fuldmåne ceremonier.

Jeg køber palo santo fra Piv fra Bornholm, der får det hjem fra Eucador, hvor en lokal farmer samler træ, der har været dødt i minimum 4-10 år. Derfor er der ikke fældet nogle træer for at få dette skønne træ hjem. Og det kan man også tydeligt fornemme, da duften er så skøn og intens. Var det fældet, ville dette ikke være tilfældet - så ville duften være svag og træet ikke helt så tørt. Farmeren i Eucador sørger ligeledes for at plante nye træer løbende. Når det kommer hjem til Danmark, hugger Piv stubbene ud i mindre stykker og sætter de fine måner på.

Palo Santo og krystalsmykker

Jeg har valgt at føre palo santo her på shoppen, da det er en af de meget effektive metoder, hvor man kan rense sine krystal smykker. Du kan fx gøre det før du sætter en intention ind i den, eller når du mærker, at den trænger. Hvornår det er, er helt individuelt fra person til person og krystal til krystal.  Palo Santo, lille måler ca. 8-10 cm

Du kan også bruge en selenit stav til at rense dine krystaller med. Dem kan du finde her på shoppen