Ohm ring – sølv

600.00 DKK

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 22003301 Kategori: Tags: , ,

Ohm ring – sølv er skabt med et af de mest kendte, hinduistiske symboler nemlig det smukke symbol “Ohm” eller “AUM.” Tegnet betragtes som det vigtigste indenfor hinduismen og symboliserer universet og den ultimative virkelighed. Det forlyder sig, at AUM var den første lyd, da universet opstod, og at den oprandt fra Gud. AUM en del af alle lyde såsom musik og tale.

AUM bruges ofte som en mantra indenfor fx yoga.

  • A repræsenterer begyndelsen af alt. Det er skabelsen af universet og alt liv, og det associeres med Guden Brahma.
  • U står for det stabile og den energi, der medvirker til at opretholde den verden vi lever i. Denne energi sættes i forbindelse med Guden Vishnu.
  • M er karakteriseret ved at være den lyd, der afslutter. Den er ødelæggeren, færdiggøreren og afslutteren og associeres med Guden Shiva.

Ved siden af symbolet OHM, finder du to små Topaz krystaller. Den sarte blå Topaz er kendt for at berolige og heale et oprørt sind. Den bringer glæde, overflod og generøsitet. Den kan støtte i at hjælpe dig med at finde fred og tilgivelse i forhold til både dig selv og andre. Den kendes også som at være ædelstenen for kærlighed og for lykke.

Intentioner til din amulet halskæde

Når du bærer fingerringen med AUM, kan du bruge den skønne symbolik til at huske dig selv på nogle af de værdier symbolet står for. Jeg har skabt 3 forskellige intentioner, du kan huske dig selv på, når du bærer denne Ohm ring – sølv:

  • Jeg manifesterer et liv med kærlighed, ro og balance

  • Når jeg oplever modgang, rejser jeg mig igen og finder læring heri.

  • Jeg er klar til at lukke ned for alt det, der ikke længere tjener mig

 

Yderligere informationer

Ringen er lavet af sterling sølv og håndlavet ved støbning.

Ringen kan justeres ved at du kan trække blidt i den og den bliver dermed større. Som udgangspunkt måler ringen en størrelse 53

Du kan også få det smukke ohm tegn i en amulet på denne side

Størrelse

51, 52, 53, 54, 55, 56, 57

Scroll til toppen