Ohm amulet halskæde

475.00 DKK

Ikke på lager

Specifikationer

Ohm amulet halskæde er skabt med intentionen om, at du kan skabe det liv du ønsker. Tegnet betragtes som det vigtigste indenfor hinduismen og symboliserer universet og den ultimative virkelighed. Det forlyder sig, at AUM var den første lyd, da universet opstod og at den oprandt fra Gud. AUM en del af alle lyde såsom musik og tale.

AUM bruges ofte som en mantra indenfor fx yoga. A repræsenterer begyndelsen af alt. Det er skabelsen af universet og alt liv, og det associeres med Guden Brahma. U står for det stabile og den energi, der medvirker til at opretholde den verden vi lever i. Denne energi sættes i forbindelse med Guden Vishnu. M er karakteriseret ved at være den lyd, der afslutter. Den er ødelæggeren, færdiggøreren og afslutteren og associeres med Guden Shiva.

Intentioner til din amulet halskæde

Når du bærer din ohm amulet halskæde, kan du bruge den skønne symbolik til at huske dig selv på nogle af de værdier symbolet står for. Jeg har skabt 3 forskellige intentioner, du kan huske dig selv på, når du bærer din AUM amulet og halskæde

  • Jeg er klar til at skabe det liv jeg ønsker

  • Når jeg oplever modgang, rejser jeg mig igen og finder læring heri.

  • Jeg er klar til at lukke ned for alt det, der ikke længere tjener mig

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en anker kæde, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.

 

Se andre af mine håndlavede halskæder her 

Yderligere information

Vægt 150 g