Hjem » Shop » Krystaller » Lommesten » Obsidian lommesten

Obsidian lommesten

20.00 kr.

På lager

Specifikationer

Obsidian er kendt for sin intense energi, der hjælper med at skærme og beskytte mod negativitet og uønsket påvirkning ude fra.. Den sorte krystal forbindes også med jordens energi, hvilket hjælper os med at forbinde os med vores rod chakra. Obsidian styrker vores evne til at overvinde frygt og tvivl og giver os modet til at stå stærkt i vores sandhed. Obsidian er en naturlig glasagtig sten dannet af vulkansk aktivitet. Det dannes, når lava afkøles meget hurtigt og danner en glasagtig substans, fordi mineralerne i lavaen ikke har tid til at krystallisere.

  • Minimering af negative energier
  • Beskyttelse
  • Jordforbindelse
  • Chakra: Rod
  • Stjernetegn: Skorpion og stenbuk
  • Element: Jord

Obsidians kulturelle og historiske betydning

I oldtidens Mexico blev obsidian brugt til at skabe ceremonielle knive og våben på grund af dens skarphed og kraft. I ældgamle græske myter blev Obsidian betragtet som tåre fra guderne og ansås for at have mystiske kræfter. I det gamle Egypten blev Obsidian anvendt i amuletter og talismaner til beskyttelse og styrke. Aztekere og mayaer brugte også obsidian i religiøse ritualer og ceremonier. I dag bruger folk stadig obsidian til at beskytte sig mod negativ energi og som et værktøj til meditation og selvudvikling. Så obsidian har en meget lang og rig historie bag sig.

Intentioner for obsidian

  1. Jeg omfavner min indre styrke og står stærkt i min sandhed.
  2. Jeg er forbundet med jordens energi og føler mig jordet og balanceret.
  3. Jeg evner at fjerne mig fra negativitet og kalder i stedet positive tanker ind

Yderligere information om obsidian lommesten

Lommestenen måler 2-3 cm. Krystallerne er naturlige og ikke skabt på et laboratorium - derfor vil du også kunne se ujævnheder som er naturlige for krystaller og sten. Det er netop med til at gøre dem unikke.

Se desuden også de krystal halskæder jeg laver, hvis du ønsker at bære lidt af krystallernes energi med dig