Musling af pink opal – kærlighed, indre fred og healing

535.00 DKK595.00 DKK

Ryd

Specifikationer

Musling af pink opal, er en rigtig hjerteåbner. Den sarte lyserøde farve er så fin og feminin, så man kan tydeligt mærke, at den pink opal støtter dig i at stabilisere hjerte chakraet, så du føler dig mere åben til at modtage kærlighed. Pink opal er rigtig god til dig, der mærker en tristhed eller har været igennem et hårdt brud. Hvis du står et sted, hvor du arbejder meget med dig selv og dit indre barn, er pink opal en rigtig god støtte til dig. Den feminine form af muslingen sammen med pink opal bringer altså masser af kærlighed, både symbolsk og energetisk.

  • Indre fred
  • Minimere stress og angst
  • God til personer med søvnproblemer
  • Kærlighed og forhold
  • Chakra: Hjerte chakra
  • Stjernetegn: Krebs, vægt, fisk og skorpion
  • Element: Vand

Muslingen er slebet i hånden og da pink opalen er et naturmateriale, kan der være små uensheder, der er med til at gøre den til helt sin egen.

Yderligere produkt info

Halskæden er lavet af sterling sølv 925. Hvis du ønsker guld er den herefter forgyldt med 2 micron 24 karat guld. Det er en 4 gange mere end man normalt forgylder smykker. Når du bærer dine forgyldte smykker, skal du alligevel vide, at forgyldningen vil falme og blive mere og mere sølv. Du kan dog forlænge forgyldningen ved at undgå at bære halskæden når du er i bad, dyrker sport eller sover. Slidtage af forgyldningerne betragtes ikke som en reklamation. Jeg laver halskæden når du bestiller den, så skriv endelig til mig, hvis du har et specifikt ønske til farven på krystalvedhænget – alle krystallerne er naturlige. Derfor vil du også kunne se hvad nogle ser som uperfektheder og jeg ser som uniqueness – sådan er vi mennesker også og det er hvad der gør smykket specielt.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

 

Rosa kvarts er også en skøn hjerteåbnende krystal, og du kan finde den i kæde her

Yderligere information

Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel