Morganit – lys, selvtillid og kærlighed

515.00 DKK585.00 DKK

Ryd

Morganit er en pink beryl og er dermed i familie med akvamarin og smarad. Den bringer en lys og rolig energi, der kan hjælpe dig med at finde ro, medfølelse og glæde. Morganit kan hjælpe dig med at transformere dine negative følelser til i stedet at se de lyse sider ved de udfordringer du måtte møde. Bærer du denne morganit kæde, vil den kunne støtte dig i at gøre dine handlinger mere kærlige, bruge kærlige ord og tanker og viser dig dermed hvordan dit liv kan blive fyldt med mere kærlighed. Morganit vedhænget er sat på en kæde, lavet i genanvendte materialer. Ønsker du sølv er den i sterling sølv – ønsker du den i guld er den sat på en guld dublé kæde (læs mere nederst)

Morganit er rigtig god at bære for den der lider af angst, stress og depression, idet den støtter dig og øger din kærlighed til dig selv.

  • Balance og accept
  • Kærlighed, styrke og selvværd
  • Tilgivelse
  • Transformation af negative følelser til positive
  • Chakra: Hjerte chakra
  • Stjernetegn: Tyr og krebs
  • Element: Vand

Krystallen måler ca 10 mm * 8 mm

Intentioner

Jeg har lavet 3 intentioner som du frit kan benytte, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din halskæde med morganit.

  • Jeg er lys og jeg er kærlighed
  • Jeg er klar til at elske og blive elsket
  • Jeg ser udfordringer som en mulighed til at lære mere om mig selv, dem omkring mig og mit liv

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Alle krystallerne er naturlige. Derfor vil du også kunne se hvad nogle ser som uperfektheder og jeg ser som uniqueness – sådan er vi mennesker også og det er hvad der gør smykket specielt.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne.

Jeg laver jævnligt blogindlæg, hvor jeg går mere i dybden om historien bag og de metafysiske egenskaber af krystallerne. Se mere her, hvis du er interesseret

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen