Hjem » Shop » Halskæder » MANA charms » MANA sol charm – regnbue fluorit
Tilbud
Tilbud

MANA sol charm – regnbue fluorit

272.50 kr.

Specifikationer

MANA sol charm - regnbue fluorit

MANA sol charm er et krystalvedhæng med en håndgraveret sol. Vores smukke sol bringer os varme, liv og lys. Den er det maskuline yang til månens feminine yin. Solen er også symbol for selvet og repræsenterer ens personlighed og ånd. Solen er et tegn på originalitet og kreativitet. Solen giver en styrken til at imødekomme de udfordringer man måtte udsættes for med løftet pande, klar til kamp.

Denne mana sol charm er lavet af den smukke regnbue fluorit. Navnet stammer fra det latinske ord fluor, der betyder "flow," men står også for dens fluoriserende evne under ultraviolet lys. Bærer man fluorit, bringer den en ny dimension af skønhed og harmoni ind i dit liv idet den støtter dig i at se det skønne og gode i livet. Den er også særlig god at bære, hvis du ønsker at have smukke og klare drømme, er fluorit god at bære da den bringer dig klarhed. På samme måde kan du bruge den i meditation, hvor den støtter dig i at opnå mere positivitet og skønhed i dit følelsesliv. Skal du til eksamen eller har brug for at lære noget nyt, er fluorit ekstra god da den højner hukommelsen og koncentrationen. Halskæden er 45 cm lang.

  • God at bære når man skal lære noget nyt
  • Bevidsthed og sandhed
  • Hukommelse og koncentration
  • Chakra - Hjerte, hals og tredje øje chakra
  • Stjernetegn - Vægt, tvilling og vandbærer
  • Element - Luft, vand

Intentioner

Du kan sætte en intention ind i din MANA sol charm af fluorit. Jeg har her udformet 3 forskellige som du kan bruge sammen med dit smykke:

  • Jeg ser det smukke og skønne i mit liv

  • Min sind er åbent for at lære nyt og jeg husker med lethed de ting, der er komplicerede og svære.

  • Når verden ser mærk og dyster ud, husker jeg på at alt har en vigtig plads at udfylde i universet - også mig.

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en anker kæde, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Vælger du 65 cm er det en sterling sølv kæde, der er forgyldt med 2 micron 24 carat guld, hvilket er 4 gange mere end man normalt forgylder. Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 

 

Se andre af mine håndlavede halskæder her 

Yderligere information

Vægt 150 g
Kæde

Guld, Sølv