MANA sol charm – chokolade månesten

545.00 DKK585.00 DKK

Ryd

Varenummer (SKU): 1100111-1-1-2-1-1-1 Kategorier: , Tags: , , , , , , , , , , , ,

MANA sol charm – chokolade månesten

MANA sol charm er et krystalvedhæng med en håndgraveret sol. Vores smukke sol bringer os varme, liv og lys. Den er det maskuline yang til månens feminine yin. Solen er også symbol for selvet og repræsenterer ens personlighed og ånd. Solen er et tegn på originalitet og kreativitet. Solen giver en styrken til at imødekomme de udfordringer man måtte udsættes for med løftet pande, klar til kamp.

Denne mana sol charm er lavet af chokolade månesten, der en af de mere sjældne månesten. Den er er en god støtte i svære tider, da den støtter dig når du oplever stress, angst og frygt. Det er en sten, der hjælper hvis du skal tage en beslutning ud fra følelserne, da den understøtter din intuition frem for det intellektuelle.

 • Ubetinget kærlighed
 • God mod stress og angst
 • Intuition
 • En god støtte i dårlige tider
 • Emotionel healing
 • Chakra – Hjerte Chakra
 • Stjernetegn – Tyr og vægt
 • Planet – Venus
 • Element – Jord og vand

Intentioner

Du kan sætte en intention ind i din MANA charm af chokolade månesten. Jeg har her udformet 3 forskellige som du kan bruge sammen med chokolade månestenen.

 • Når jeg oplever at føle mig uligevægtig, trækker jeg vejret dybt, mærker mine fødder solidt plantet på jorden og ved at også dette kan jeg kommet styrket igennem
 • Jeg mærker hvilken vej jeg skal gå og føler en ro herved
 • Jeg mærker, at jeg er en vigtig del i den universielle livsenergi.

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en anker kæde, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Vælger du 65 cm er det en sterling sølv kæde, der er forgyldt med 2 micron 24 carat guld, hvilket er 4 gange mere end man normalt forgylder. Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 

 

Se andre af mine håndlavede halskæder her 

Vægt 150 g
Kæde

Guld, Sølv

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen