MANA blomst charm – regnbue månesten

545.00 DKK585.00 DKK

Ryd

Varenummer (SKU): 1100111-1-1-2-1-1 Kategorier: ,

MANA blomst charm med regnbue månesten er et krystalvedhæng med en håndgraveret fin og feminin blomst. Regnbuemånestenen er ved første øjekast hvid, men når du bevæger den, ser du smukke regnbuer i blålige nuancer – hvert vedhæng er helt unikt, og det vil variere, hvor meget du kan se regnbueeffekten. Regnbuemånestens energi er rolig og afslappende og derfor rigtig god til personer, der går igennem stressede perioder i deres liv. Den støtter dig derudover i at leve i nuet og bringer det bedste frem i dig. 

 • God til nybagte mødre
 • Beroliger ustabile følelser og stress
 • Bringer det bedste frem i folk
 • Balancerer din cyklus
 • Chakra – Tredje øje chakra og solar plexus chakra
 • Stjernetegn – Krebs, vægt og skorpion
 • Planet – Månen
 • Element – Vand

Intentioner

Jeg har udarbejdet en række intentioner, der passer godt sammen med MANA blomst charm i regnbue månesten.

 • Min krop er et mirakel og er klar til at bære liv
 • Jeg føler mig støttet og holdt når jeg træder ud et i ukendt territorium
 • Jeg hylder mig selv for alle de smukke evner jeg har og alt det jeg gør

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en anker kæde, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Vælger du 65 cm er det en sterling sølv kæde, der er forgyldt med 2 micron 24 carat guld, hvilket er 4 gange mere end man normalt forgylder. Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 

 

Se andre af mine håndlavede halskæder her 

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen