Hjem » Shop » Halskæder » MANA charms » MANA blomster charm – grøn fluorit
Tilbud
Tilbud

MANA blomster charm – grøn fluorit

272.50 kr.

  • God at bære når man skal lære noget nyt
  • Bevidsthed og sandhed
  • Hukommelse og koncentration
  • Chakra – Hjerte, hals og tredje øje chakra
  • Stjernetegn – Vægt, tvilling og vandbærer
  • Element – Luft, vand

På lager

Specifikationer

MANA blomster charm - grøn fluorit

MANA blomster charm er et håndgraveret krystalvedhæng med et af de mest feminine og smukke symboler, nemlig blomsten. Blomsten er den reproduktive del af planter (såsom frugttræer og bærbuske). Når den smukke blomst afblomstrer, vokser der i dets sted et lækkert stykke frugt frem og blomsten er dermed del i en vigtig proces for næring til mennesker og dyr. Blomsten symboliserer også håb, kærlighed, vitalitet og elegance.

Denne mana blomster charm er lavet af den smukke fluorit. Navnet stammer fra det latinske ord fluor, der betyder "flow," men står også for dens fluoriserende evne under ultraviolet lys. Bærer man fluorite, bringer den en ny dimension af skønhed og harmoni ind i dit liv idet den støtter dig i at se det skønne og gode i livet. Den er også særlig god at bære, hvis du ønsker at have smukke og klare drømme, er fluorit god at bære da den bringer dig klarhed. På samme måde kan du bruge den i meditation, hvor den støtter dig i at opnå mere positivitet og skønhed i dit følelsesliv. Skal du til eksamen eller har brug for at lære noget nyt, er fluorit ekstra god da den højner hukommelsen og koncentrationen.

Intentioner

Du kan sætte en intention ind i din MANA blomster charm af grøn fluorit. Jeg har her udformet 3 forskellige som du kan bruge sammen med dit smykke:

  • Jeg ser det smukke og skønne i mit liv

  • Min sind er åbent for at lære nyt og jeg husker med lethed de ting, der er komplicerede og svære.

  • Når verden ser mørk og dyster ud, husker jeg på, at alt har en vigtig plads at udfylde i universet - også mig.

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en anker kæde, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 

 

Se andre af mine håndlavede halskæder her 

Yderligere information

Vægt 150 g