Hjem » Shop » Krystal julekalender » LUKSUS Krystal julekalender

LUKSUS Krystal julekalender

699.00 kr.

Forudbestil den fine luksus julekalender, der passer perfekt til voksne. Med denne krystal julekalender får du den smukkeste energi til at bruge i din hverdag.

Specifikationer

I denne krystal julekalender får du lov at åbne en lille gave med smuk energi HVER DAG fra 1. december og helt til juleaften. Det er en blanding af rå krystaller, krystal tårne og lomme sten samt 2 armbånd. Det er de fineste krystaller som alle kan støtte dig på forskellig vis. Der følger en lille beskrivelse med til alle krystallerne så du kan læse om de fine energier du har inviteret ind i dit liv. 

Krystallerne er naturlige og ikke skabt på et laboratorium - derfor vil du også kunne se ujævnheder som er naturlige for krystaller og sten. Det er netop med til at gøre dem unikke.

Billedet er kun til inspiration, så du kan ikke forvente, at det er disse krystaller, der vil følge med.

Værdi: 1005 DKK - din pris: 699 DKK - du sparer altså 306 DKK 

Skynd dig at forudbestil den nu - der er kun 10 af denne pakke. Pakken bliver leveret i løbet af November, så den kommer og er klar til når du skal bruge den 🙂 Køber du flere ting sammen med denne ordre, skal du vide, at de sendes samlet når julekalenderen er klar til at blive sendt afsted.

Ønsker du at tilkøbe flere krystaller, kan du finde dem via dette link

Yderligere information

Armbånd

15 cm, 16,5 cm, 18 cm