Hjem » Shop » Halskæder » Kamille Elene x Spirit of Wonder julegave pakke
Tilbud
Tilbud

Kamille Elene x Spirit of Wonder julegave pakke

799.00 kr.

Giv den smukkeste julegave til en du holder af, der interesserer sig for spiritualitet og selvudvikling.

På lager

Specifikationer

Jeg er gået sammen med den dygtige healer Kamille Elene og lavet et overflødighedshorn af en julegave pakke. Du kan købe den til en du holder af, eller forkæle dig selv med healing, smykke, krystal og en rensende smudge spray, der løfter din energi og bringer dig i dybere kontakt til dig selv.

Kamille Elene

Jeg har selv prøvet healing hos Kamille Elene og hun har min største anbefaling - hun har bl.a. hjulpet mig igennem et sygdomsforløb med mine hænder som hverken fysioterapi, kiropraktor eller special læger kunne finde en løsning på. Og det var blot på EN healing. Kamille Elene er har derudover en energi som gør, at man hurtigt føler sig tryg og set. Læs mere om Kamille Elene her. Healingen foregår i Odense.

Halskæden

Halskæden består af et Ohm symbol med en fin lille ametyst. Den er lavet i forgyldt sterling sølv og da kæden måler 50 cm kan den bæres som en unisex kæde. Læs mere om halskæden på dette link

Smudge spray

Den rensende Smudge Spray er skabt med Frankinsence, Bergamotte, Salvie og Cedertræ. Sprayen er skabt til dig, der ikke bryder dig om røgen fra palo santo eller røgelsespinde. Den indeholder 100 ml og rækker derfor langt.

Ametyst klynge

Ametyst er den perfekte støtte, når du befinder dig i et selvudviklingsforløb. Den bringer fred til et stresset sind og støtter dig i at finde en indre ro. Derudover øger den din spirituelle bevisthed. Klyngen måler cirka 3-6 cm.

Yderligere informationer

Den samlede pris er 1503 kr hvilket betyder at du sparer 702 kr. Der findes kun 10 af disse julegave pakker, så du skal være hurtig hvis du skal nå at få fingre i den fine pakke. Selve pakken sendes til dig og du finder her også gavekortet.

Healing værdi 700 kr
Halskæde værdi 625 kr
Smudge spray værdi: 129 kr
Ametyst klynge værdi: 49 kr