Jordbær kvarts – kærlighed, healing og indsigt

515.00 DKK585.00 DKK

Ryd

Jordbær kvarts kan have en beroligende effekt på den person, der bærer den. Det siges, at jordbær kvarts vil højne din forståelse af dit livs formål og understøtte dig mens du springer ud i nye eventyr. Den giver dig nemlig modet til at starte på nye ting i dit liv. Hvis du lever et liv, hvor der konstant er fart på, kan det være en god idé at vælge at bære en jordbær kvarts fordi den kan hjælpe dig til at føle, at du er mere rolig indeni. Der er også de personer, der bærer jordbær kvarts for at tiltrække ægte kærlighed, så hvis det er det du søger, er jordbær kvarts lige krystallen for dig. Jordbær kvarts vedhænget er sat på en kæde, lavet i genanvendte materialer. Ønsker du sølv er den i sterling sølv – ønsker du den i guld er den sat på en guld dublé kæde (læs mere nederst)

 • Kærlighed til alle omkring dig
 • Modet til at prøve nye ting
 • Forståelse af hvad du er sat til i verden for
 • Generøsitet
 • Emotionel healing
 • Chakra – Hjerte Chakra
 • Stjernetegn – Vægt
 • Planet – Saturn
 • Element – Ild

Krystallen måler ca. 10 mm * 9 mm

Intentioner

Jeg har lavet 3 intentioner som du frit kan benytte, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din jordbær kvarts halskæde.

 • Jeg er åben og klar til at modtage kærlighed
 • Jeg forstår formålet med mit liv og jeg er klar til at handle på det
 • Mine tidligere traumaer stopper mig, ikke for at leve et fuldt og helt liv

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Alle krystallerne er naturlige. Derfor vil du også kunne se hvad nogle ser som uperfektheder og jeg ser som uniqueness – sådan er vi mennesker også og det er hvad der gør smykket specielt.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg laver jævnligt blogindlæg, hvor jeg går mere i dybden om historien bag og de metafysiske egenskaber af krystallerne. Se mere her, hvis du er interesseret

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen