“I am the creator of my own reality” (sølv) amulet på kæde

475.00 DKK

Ikke på lager

Specifikationer

"I am the creator of my own reality" (sølv) amulet er lavet med det smukke symbol "Ohm" eller "AUM," og sat på en kæde i fair trade, genbrugt sterling sølv kæde. Tegnet betragtes som det vigtigste indenfor hinduismen og symboliserer universet og den ultimative virkelighed. Det forlyder sig, at AUM var den første lyd, da universet opstod og at den oprandt fra Gud. AUM en del af alle lyde såsom musik og tale.

AUM bruges ofte som en mantra indenfor fx yoga. A repræsenterer begyndelsen af alt. Det er skabelsen af universet og alt liv, og det associeres med Guden Brahma. U står for det stabile og den energi, der medvirker til at opretholde den verden vi lever i. Denne energi sættes i forbindelse med Guden Vishnu. M er karakteriseret ved at være den lyd, der afslutter. Den er ødelæggeren, færdiggøreren og afslutteren og associeres med Guden Shiva.

Intentioner til din amulet halskæde

Når du bærer amuletten med AUM, kan du bruge den skønne symbolik til at huske dig selv på nogle af de værdier symbolet står for. Jeg har skabt 3 forskellige intentioner, du kan huske dig selv på, når du bærer din AUM amulet og halskæde

  • Jeg er klar til at skabe det liv jeg ønsker

  • Når jeg oplever modgang, rejser jeg mig igen og finder læring heri.

  • Jeg er klar til at lukke ned for alt det, der ikke længere tjener mig

Yderligere produkt info

Vedhænget, "I am the creator of my own reality" (sølv), er sat på en anker kæde lavet i 925 sterling sølv i 45 cm længde. Amuletten er trykt ud fra gamle trykplader, der har været brugt til at lave amuletter i mange år.

 

Se andre af mine håndlavede halskæder her 

Yderligere information

Vægt 150 g