Hjertevedhæng

269.00 DKK

Ryd

Varenummer (SKU): 550011 Kategorier: ,

Hjerternes betydning

De små hjertevedhæng er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden. 

Læs mere om de enkelte krystal hjerter under hver halskæde på shoppen.

Du kan vælge imellem:

  • Månesten: Den empatiske
  • Ametyst: Den harmoniske
  • Gul aventurin: Den kreative
  • Regnbuemånesten: Optimisten
  • Grøn aventurin: Eventyreren
  • Grøn onyx: Den kløgtige
  • Angelit: Grinebideren
  • Pink Opal: Den omsorgsfulde
  • Rosenkvarts: Den kærlige
  • Karneol: Den livlige

Yderligere produkt info

De fine hjertevedhæng kommer uden kæde, så du kan bestille et vedhæng til hvert af dine børn og sætte på din egen halskæde, eller køb et hjertevedhæng med kæde og tilføj et hjerte for hvert af dine børn herefter. Krystallerne er naturlige, hvilket betyder, at de er skabt igennem millioner af år og ikke på en fabrik. De kommer derfor med hver deres unikke udseende og har måske små uensheder, som netop understreger at de er naturlige. Hjertet er sat på en lille sølv øksen, som er forgyldt med en stærk forgyldning, hvis du vælger guld. 

Når du bærer dine forgyldte smykker, skal du huske at passe på dit smykke. Man kan forlænge forgyldningen ved at undgå at bære halskæden når du er i bad, dyrker sport eller sover, men den vil på et tidspunkt falme og blive mere og mere sølv. Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 

Du kan finde flere krystalsmykker her på shoppen. Se bl.a. GAIA krystalkæderne her

Vægt 150 g
Vedhæng

Hjerte, ametyst, Hjerte, angelite, Hjerte, fersken månesten, Hjerte, grøn aventurin, Hjerte, grøn onyx, Hjerte, gul aventurin, Hjerte, karneol, Hjerte, pink opal, Hjerte, regnbue månesten, Hjerte, rosenkvarts

Holder til vedhæng

Guld, Sølv

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen