Hjem » Shop » Bjergkrystal » Halskæde med de fire elementer
Tilbud
Tilbud

Halskæde med de fire elementer

Original price was: 595.00 kr..Current price is: 500.00 kr..

De fire elementer halskæde med smuk bjergkrystal

På lager

Specifikationer

Denne halskæde har symbolerne for de fire elementer: jord, vand, ild og luft. Kæden måler 55 cm og er derfor en unisex halskæde. Over symbolet er en fin bjergkrystal, der favner og balancerer alle fire elementer.

Fortællingen om de fire elementer går tilbage til oldtiden og har været en grundlæggende forståelse af universets opbygning og filosofiske overvejelser i tusinder af år. Blandt andet har de fire begreber været brugt i oldtiden Grækenland, den kinesiske filosofi, indisk filosofi og i shamanistiske traditioner.

Om de fire elementer

Hver af de fire elementer er unikke og har deres egne energier og egenskaber, men de er også forbundet og afhængige af hinanden for at opretholde balance i universet

  1. Jord elementet: Repræsenterer stabilitet, jordforbindelse og fysiske objekter såsom sten, planter og jord. Bringe balance og ro, samt en forbindelse mellem krop og sind.
  2. Ild elementet: Passion, energi og forandring. Ild kan ødelægge, hvilket nogle gange er uundgåeligt, hvis man ønsker at bygge noget nyt op. Bringer mod, inspiration og transformation.
  3. Vand elementet: Følelser, intuition og forbindelse til det underbevidste. Forandrelighed, følelsesmæssig klarhed og forbindelse til ens følelser.
  4. Luft elementet: Repræsenterer tankerne, mentale processer og kreativitet. Det er forbundet med intellekt og åndelig frihed, og det menes at kunne hjælpe med at bringe klarhed og mental balance til ens liv.

Yderligere informationer

Vedhænget er støbt i 925 sterling sølv. Kæden måler 50 cm og er også i 925 sølv. Hvis du vælger "guld" er både kæde og vedhæng forgyldt med 1 micron forgyldning. Husk at pas godt på dine forgyldte smykker ved ikke at bære dem når du dyrker sport, svømmer, bader eller sover. Denne halskæde er også en krystal halskæde til mænd, da kæden måler 50 cm