Fluorite oktaeder – rå krystal

60.00 DKK

På lager

Specifikationer

Fluorite oktaeder er skabt naturligt i denne ottekantede form - kaldet oktaeder.

Hellig geometri

Hellig geometri er forståelsen for, at alt er forbundet og sammenflettet. Alle former har et energetisk blueprint som bruges til at forstå verden omkring os - både fysisk og spirituelt. Tænk bare på hvordan en form med mange spidser og hårde optegninger giver dig en anden association end en organisk og rund form. Ligesom forskere bryder alting op i atomer, bruger man i hellig geometri matematiske principper til at forstå de energetiske og vibrationelle forandringer formerne bringer med. Formerne er en del af hvordan vi oplever vores eksistens i verden. På den måde kan vi altså bruge formerne til healing og forståelse af os selv.

En oktaeder ræsonnerer med vores emotionelle krop og støtter op om vores hjerte og vores følelsesliv. Den symboliserer ubetinget kærlighed og er virkelig god, hvis du ønsker at åbne dit hjerte op for andre. En oktaeder er også god hvis du søger tilgivelse mod dig selv og andre. Formens energi bringer også accept på, hvad vi ikke kan ændre og støtter os i at forbinde - og dermed lære fra - vores indre verden.

Fluorite

Navnet fluorite stammer fra det latinske ord fluor, der betyder “flow,” men står også for dens fluoriserende evne under ultraviolet lys. Bruger man fluorite, kan den en ny dimension af skønhed og harmoni ind i dit liv idet den kan støtte dig i at se det skønne og gode i livet. Den er også særlig god at bære, hvis du ønsker at have smukke og klare drømme. Fluorit bringer klarhed og er derfor god hvis du står overfor at skulle træffe svære beslutninger eller ikke ved hvilken vej du skal tage. Derudover kan du bruge den i meditation, hvor den støtter dig i at opnå mere positivitet og skønhed i dit følelsesliv. Skal du til eksamen eller har brug for at lære noget nyt, er fluorite ekstra god da den kan støtte i at højne din hukommelse og koncentration.

Intentioner

Du kan sætte en intention ind i din fluorit lommesten. Jeg har her udformet 3 forskellige som du kan bruge sammen med din krystal:

  • Jeg ser det smukke og skønne i mit liv

  • Min sind er åbent for at lære nyt og jeg husker med lethed de ting, der er komplicerede og svære.

  • Når verden ser mørk og dyster ud, husker jeg på, at alt har en vigtig plads at udfylde i universet – også mig.

Yderligere informationer

Fluorite oktaede måler cirka 2-3 cm og kommer i lilla og grønne farver. Den smukke krystal er ikke skabt i et laboratorium, men er 100% naturlig og du vil derfor også kunne finde små uensheder, der er med til at gøre den helt unik. Hav tillid til at jeg vælger den helt rigtige til dig.