Eagle eye hamsa – eventyr, vitalitet og velsignelse

275.00 DKK

Hvordan kan grå være fyldt med farver? En skinnende og smuk sten, med så mange fine egenskaber. Den er ikke så kendt, men den er er utrolig indtagende og smuk. Eagle eye bringer en vitalitet med sig, som bæreren mærker i form af fokus på det han/hun ønsker, en forståelse på ens livsformål og et mod til at træde ud i nye eventyr. Hvis du mærker forhindringer på din vej, så er eagle eye god til at støtte dig ved at øge din viljestyrke og power. Den bringer mange af de samme egenskaber som tigerøje, men er mere fokuseret på balance og viden fremfor passion og styrke. Eagle Eye er dog også god som beskytter og bringer bæreren held samtidig med, at den øger en følelse af jordforbindelse.

 • Vitalitet og eventyr
 • Fokus på dit livsformål og modet til at bære det ud i livet
 • Beskyttelse, jordforbindelse og held
 • Stjernetegn: Tyr, tvilling og løve

Perlerne måler 6 mm i diameter

Ryd

Specifikationer

Eagle eye hamsa armbånd - Hvordan kan grå være fyldt med farver? En skinnende og smuk sten, med så mange fine egenskaber. Den er ikke så kendt, men den er er utrolig indtagende og smuk. Eagle eye bringer en vitalitet med sig, som bæreren mærker i form af fokus på det han/hun ønsker, en forståelse på ens livsformål og et mod til at træde ud i nye eventyr. Hvis du mærker forhindringer på din vej, så er eagle eye god til at støtte dig ved at øge din viljestyrke og power. Den bringer mange af de samme egenskaber som tigerøje, men er mere fokuseret på balance og viden fremfor passion og styrke. Eagle Eye er dog også god som beskytter og bringer bæreren held samtidig med, at den øger en følelse af jordforbindelse. Eagle eye armbåndet har også et fint hamsa vedhæng af sterling sølv. Hamsa symboliserer beskyttelse, velsignelse og i visse kulturer endda frugtbarhed.

 • Vitalitet og eventyr
 • Fokus på dit livsformål og modet til at bære det ud i livet
 • Beskyttelse, jordforbindelse og held
 • Stjernetegn: Tyr, tvilling og løve

Intentioner til eagle eye hamsa armbånd

Du kan sætte intentioner ind i dit eagle eye hamsa armbånd ved at holde det i hånden, alt imens du trækker vejret helt ned i maven og efterfølgende gentager din intention for dig selv et par gange. Jeg har udformet et par forskellige intentioner, der passer godt til eagle eye, som du frit kan bruge:

 • Jeg er klar på nye eventyr og møder hvad der kommer med et positivt sind
 • Jeg mærker mit kald og jeg er klar på at følge det
 • Jeg er stærk og jeg er klar til at vise verden det

Yderligere informationer

Perlerne måler 6 mm i diameter

Armbåndende er lavet med en stærk elastik, så du nemmere kan få armbåndet på og af. Jeg bruger kun forgyldt sølv og sterling sølv – så du undgår grønne mærker på huden og potentielle allergier, som man ellers kan opleve det med fx messing.
Når du bærer dine forgyldte smykker, skal du alligevel vide, at forgyldningen vil falme og blive mere og mere sølv. Du kan dog forlænge forgyldningen ved at undgå at bære armbåndet når du er i bad, dyrker sport eller sover. Du kan vælge mellem armbånd i omkredsen, 15cm, 16,5 cm og 18 cm.
Bemærk: Ordrer bliver sendt afsted efter 2-7 dage, da jeg først laver dit smykke eller ophæng når du bestiller.

Du kan finde flere krystalsmykker her på shoppen. Bl.a. GAIA kæderne, der er enkle og smukke krystalkæder.

Yderligere information

Sølv/forgyldt sølv

Sølv, Forgyldt sølv

Omkreds

15 cm, 16,5 cm, 18 cm