Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Den kærlige – rosenkvarts (sølv)

Den kærlige – rosenkvarts (sølv)

449.00 kr.

Specifikationer

Den kærlige

Rosenkvarts er den ultimative kærlighedskrystal. Den bringer med sig en følelse af, at man er elsket og uundværlig. Er dit barn glad for kram og kys, og har han eller hun en stor empati for dem omkring sig? Så deler han eller hun egenskaber med den smukke rosa kvarts. Man mærker hurtigt varmen, glæden og mildheden ved krystallen, som også udsender disse smukke energier. Mærker du derfor, at dit barn eller du selv trænger til at mærke, at du er elsket og forbundet, så kan du også bære rosenkvarts, der minder dig om netop dette.

  • Varme, kærlighed og empati
  • Afslapning, tålmodighed og mildhed
  • Forbundethed til din familie og dem omkring dig
  • Venlighed og empati 
  • Stjernetegn: Tyr og vægt

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden. 

Yderligere produkt info

De fine hjertevedhæng "Den kærlige" er sat på en forgyldt sterling sølv kæde af fairtrade og genbrugt sølv. Når du bærer dine forgyldte smykker, skal du huske at passe på dit smykke. Man kan forlænge forgyldningen ved at undgå at bære halskæden når du er i bad, dyrker sport eller sover, men den vil på et tidspunkt falme og blive mere og mere sølv. Man kan vælge mellem 37,5 cm til dit barn eller 45 cm til en voksen/teenager. Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm