Hjem » Shop » Halskæder » RAW halskæder » Chunky halskæder » Chunky halskæde – rå sort turmalin

Chunky halskæde – rå sort turmalin

875.00 kr.

Specifikationer

Chunky halskæde med rå sort turmalin er en god støtte til dig der ønsker beskyttelse, jordforbindelse og tryghed. De rå krystaller siges, at være mere kraftfulde og fremadstormende i deres energi end de polerede. Deres bearbejdningsproces har været mindre og dermed er de også tættere på hvordan moderjord skabte dem i deres fulde form. I sidste ende har det mest at gøre med, hvordan vi opfatter energien fra de forskellige krystaller og deres udformninger.

Rå sort turmalin

Rå turmalin er kendt som en rigtig beskytter krystal. Den hjælper med at holde negative energier ude fra både dit hus, dit sind og din krop. Man siger, at sort turmalin beskytter mod uheld, ulykke og sygdom. Sort turmalin betragtes også som at være en "karma" krystal idet den tager negative energier fra fx mennesker, der ønsker dig ondt og kaster dem tilbage til afsender. Det er en krystal, der støtter i at opnå jordforbindelse og få dig til at føle tryg og forbundet til dit rodchakra. Sort turmalin er god at placere ved dit skrivebord, da den kan støtte dig i at være velforberedt i de problemer du måtte møde. Den kan også placeres ved din seng for at hjælpe med at give dig en rolig og fredfyldt søvn.

  • Beskytter mod uheld, ulykke og sygdom
  • Jordforbindelse
  • Støtter til en rolig søvn
  • Holder negative energier væk fra dig
  • Chakra: Rod chakra
  • Stjernetegn: Vægt, krebs, stenbuk og skytte

Intentioner

Jeg har skabt 3 intentioner, du kan bruge, hvis du ønsker, at programmere din sorte turmalin halskæde

  • Uanset hvad jeg møder føler jeg mig i stand til at håndtere det på bedste vis
  • Negative energier kan ikke nå mig. Jeg tiltrækker kun positive energier
  • Jeg mærker tydeligt mine behov og forstår at handle på dem

Yderligere informationer

Chunky halskæde med rå sort turmalin måler 50 cm i længden. Krystallen måler cirka 14-16 mm og er sat på et diskret vedhæng der hænger om låsen på den chunky, paper clip halskæde. Perfekt at bære sammen med flere halskæder. Halskæden er lavet i sterling sølv og efterfølgende guldbelagt, hvis du vælger "guld". Husk at passe godt på kæden, hvis du ønsker at forlænge forgyldningens levetid. Den tåler ikke, at du sover med den, bruger kemikalier som parfume eller creme, eller bader med den på.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

 

Yderligere information

Vægt 100 g
Kæde

Guld, Sølv