Hjem » Shop » Halskæder » Mantra » Bjergkrystal mantra – Ong Namo Guru Dev Name (sølv)

Bjergkrystal mantra – Ong Namo Guru Dev Name (sølv)

820.00 kr.900.00 kr.

Specifikationer

Bjergkrystal mantra (sølv) halskæde med den smukkeste facetterede sten, der er designet til at bringe regnbuer ind i dit liv.

Kundalini Yoga

Designet er inspireret af Kundalini yogaen - en gren af yogaen, som har eksisteret fra 1000-500 år før vor tidsregning. Filosofien bag Kundalini yoga er, at vække sit højere selv, og at vi alle er født med en guddommelig energi, der starter fra bunden af rygsøjlen. Kundalini betyder på sanskrit "Snoet Slange" og det er op til os - med hjælp fra Kundalinien - at vikle denne slange ud og dermed vække vores højere selv. Det drageformede vedhæng er inspireret af den energi, der starter i sakralen og bevæger sig opad de syv chakraer.

En del af Kundalini yogaen består af en række mantraer, der støtter op om den guddommelige energi. Jeg har specifikt udvalgt mantraerne så de passer sammen med krystallens energi, så de støtter op om din energi på bedste vis.

Ong Namo Gurur Dev Namo

Mantraet, der både beskytter og forbinder os til den højeste, guddommelige kraft. Det støtter os i at stole på vores indre visdom. Vær tro overfor dig selv og omfavn alt du er. Du bringer lys i mørket!

Ong Namo Guru Dev Namo: “I bow to the All-That-Is. I bow to the Divine Wisdom within.”

Du kan lytte til mantraet her  og læse mere om det mantra, der er blandt de mest kendte kundalini mantraer her

Bjergkrystallen er en krystal, der bringer klarhed. Det er master healeren, der bringer harmoni, lys og healing. Den lader dig se klarere på forhindringer eller uvisse begivenheder du møder på din vej. Den støtter i at forbinde din ydre og indre verden. Mindsker tankestrøm og støtter dig i at nyde øjeblikket. Bjergkrystallen fungerer som en prisme, der skyder regnbuer og smuk energi ud når den møder lys.

Yderligere informationer

Bjergkrystal mantra (sølv) vedhænget er sat på en kæde i sterling sølv, der er genbrugs og fair trade. Krystallen er skåret og poleret i hånden, hvilket bringer den charme og giver den liv. Herefter er den sat i en holder (der også er lavet i hånden) af forgyldt sølv, der er sat på en kæde. Til smykket følger der et lille kort hvor du kan læse mere om krystallen og mantraet.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Længde

50 cm, 65 cm