Hjem » Shop » Ametyst » Angst og stress krystalsæt

Angst og stress krystalsæt

145.00 kr.

På lager

Specifikationer

Angst og stress krystalsæt er et sæt med fire smukke krystaller, der kan støtte dig hvis du har angst eller stress. Jeg har samlet krystallerne med specifikt fokus på at bringe støtte til dig, der ønsker støtte fra krystallernes energi, mens du arbejder aktivt med din angst eller din stress. Jeg har valgt at kombinere krystalsættet til personer med angst og personer med stress, da disse to lidelser ofte korrelerer og man derfor kan finde støtte i samme typer krystaller.

Krystallerne er alle kendt for at være krystaller med mild energi og som støtter op om at hjælpe dig, der lider af angst eller stress. Sammen er de en virkelig fantastisk energi pakke som du kan bruge i din rejse mod bedring.

Angst og stress krystalsæt består af følgende fire krystaller:

Sodalit: Bringer ro til et stresset sind. Støtte i at finde balance i et emotionelt system i oprør. En god støtte ved angst anfald

Ametyst: Minimerer stress, beroligende energier, minimerer tankestrøm, god mod mareridt/myldertanker

Hæmatit kvarts: Jordforbindelse, støtter i at finde en positiv indstilling. Booste din følelse af selvværd.

Sort turmalin: Den ultimative beskytter krystal. Støtte i at få dig ned i kroppen og blive bedre til at mærke din intuition.

Yderligere informationer om krystalsættet

Sammen med de fire smukke krystaller følger der også et kort med beskrivelser og et forslag til et ritual, som du kan bruge sammen med krystallerne for at få det fulde udbytte af krystallernes fine energi. Krystallerne kommer i en økologisk stofpose til en værdi af 25 kroner.

Se også de krystal smykker jeg laver ved at følge dette link