Akvamarin spids (12)

650.00 DKK725.00 DKK

Ryd

Specifikationer

Akvamarin betyder “vandet af havet” og er kendt som havfruens og sejlerens sten. Den bringer mod til den der bærer den samtidig med, at den øger tolerancen overfor mennesker omkring sig. Akvamarin er særlig god til sensitive mennesker idet den beroliger og minimerer frygt. Lider du af stress, er akvamarin god til at hjælpe dig med at finde ro og har du et vigtigt møde, en jobsamtale eller lignende, hvor du skal præstere mundtligt, hjælper akvamarin dig med at tale klart. Den fine akvamarin spidser er særligt udvalgt og herefter nænsomt poleret af min samarbejdspartner i Indien. Akvamaring vedhænget er sat på en kæde, lavet i genanvendt sterling sølv, der er fair trade certificeret. Akvamarin betragtes som en mere sjælden og kostbar krystal.

Den smukke beryl har så mange fine egenskaber:

  • Beroliger
  • Klarhed i kommunikation
  • Bringer fred, ro og balance
  • Opildner gammel kærlighed
  • Chakras – Hals chakra
  • Stjernetegn – Vædder, tvilling, skorpion, vandbærer, fisk
  • Element – Vand

Akvamarin spids (12) måler cirka 20*10 mm

Intentioner

Du kan finde inspiration i de intentioner, jeg har beskrevet herunder, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din nye akvamarin spids (12)

  • “Jeg føler ro, balance og tryghed i min krop”

  • “Verden omkring mig bevæger sig - men jeg følger mit eget tempo”

  • “Jeg kan kommunikere ubesværet og min sandhed bliver derfor hørt”

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Alle krystallerne er naturlige. Derfor vil du også kunne se hvad nogle ser som uperfektheder og jeg ser som uniqueness - sådan er vi mennesker også og det er hvad der gør smykket specielt.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg laver jævnligt blogindlæg, hvor jeg går mere i dybden om historien bag og de metafysiske egenskaber af krystallerne. Du kan finde mine blogindlæg her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel